Dance Synthesis Intensives LONDON

 

9th December 2017

Dance Synthesis provides a unique opportunity to work in-depth, over 20 hours of exploration in a supportive environment, drawing on Samantha’s 13 plus years of movement research and performance.

SYNTHESIS PART 1  (SOLD OUT) 

DATES: 9th and 10th December 2017 

Saturday: 4:30PM to 9:30PM STUDIO NINE

Sunday: 1PM to 6:00PM STUDIO SEVEN (5 hours each day including a short break) 

VENUE: The Place 17 Dukes Road London WC1H 9PY

 

FEBRUARY 17th and 18th 2018 

Saturday: 3PM to 7PM STUDIO ONE (4 hours including short break) 

Sunday: 10:30AM to 4:30PM STUDIO THREE (6 hours including break) 

VENUE: Factory Fitness North London N19 4DX

 

SYNTHESIS PART 2

DATES:  24th and 25th March 2018

Saturday: 10AM to 3PM STUDIO 2 

Sunday: 10:30AM to 3:30PM (5 hours each day including a short break)

VENUE: Factory Fitness North London N19 4DX 

 

DATES: 28th and 29th April 2018

Saturday: 10:30AM to 3:30PM STUDIO 9

Sunday: 10:30AM to 3:30PM STUDIO 9 (5 hours each day including a short break)

VENUE: The Place 17 Dukes Road London WC1H 9PY

 

More info can be found HERE 

 

Upcoming

Twitter

Cours Hebdomadaire Cluny - 3rd October 2017 - View Events

St Gallen Switzerland - 14th January 2017 - View Events

OSMOSIS GENEVE 2017 - 26th February 2017 - View Events

Pulsion Istres France - 11th March 2017 - View Events

Finding those Tweets...